Activitats i atraccions de la campanya ‘Palma, tot un centre de diversió’

bus

Atraccions Infantils
De dilluns a dijous. Els divendres, caps de setmana i festius si s’abona el preu d’un viatge i juntament amb un tiquet, s’obtindran 2 viatges. (Pl. Olivar, Via Roma, Pl. Major, c. Costa Llobera, pl. Sta. Pagesa, pl. París, pl. Madrid, c. Jacint Verdaguer, pl. Miquel Dols, Parc Estacions, c. Eusebi Estada, c . Metge Josep Darder (excepte pista de gel, happy cars, simulador de realitat i olla juvenil).

 

Recollida aliments solidària
Tots els dimecres de 17.00 a 20.00 h., A càrrec de l’organització SOS MAMAS BALEARS hi haurà un punt de recollida d’aliments a la pl. Olivar, pl. Sta. Pagesa, pl. Madrid, pl. Miquel Dols, Parc Estacions i Pl. Capellers. Per cada Kg. De menjar no perible que s’aporti, es lliurarà un tiquet per poder pujar a qualsevol de les atraccions infantils (excepte pista de gel, happy cars, càpsules de realitat virtual i olla juvenil).

 

Tren de Nadal
Itinerari 1
Centre: Cort – Conqueridor – Passeig Born – Av. Jaume III – Passeig Mallorca – Via Portugal – Via Roma – Rambles – Unió – Passeig Born – Pl. Reina – Cort. Els dies 9, 10, 16, 17, 22, 23 i 30 de desembre 2016 i els dies 3 i 4 gener 2017.
Sortida des de Pl. Cort, excepte els dies 3 i 4 de gener, els quals s’efectuarà des de la Pl. De la Reina. En el cas que per motius de força major el tren no pogués sortir des de Cort, sortirà des de Pl. De la Reina.
Itinerari 2
Eixample: Pl. Abu Yahya – 31 de desembre – Av. Comte Sallent – Gral. Riera – Joan Massanet i Moragues – Francesc Fiol I Joan – Francesc Suau – Pl. Abu Yahya. Els dies 22, 23 i 30 de desembre 2016 i els dies 3 i 4 de gener 2017. Sortida des de Pl. Abu Yahya
Horari dels trens: De 17.00 a 20.00 h. sent l’última sortida, com a molt tard, a les 19.45 h. Sortides aproximadament cada 15/20 minuts.

 

Pista de gel
Ubicació: Parc de les Estacions. De dilluns a divendres (excepte festius).

 

Tiquets d’aparcament gratuït (a regalar pels comerciants)
30 minuts: Antoni Maura – Parc de la Mar, Via Roma i Comte d’Empúries.
2 hores: Santa Pagesa, c. Manacor, c. Maques de la Sénia i Parc de la Riera. Amb el tiquet, bus gratis des pàrquing de c. Manacor i Parc de la Riera.
 
Happy Cars / Càpsules de realitat virtual
Ubicació: Parc de les Estacions.
De dilluns a divendres (excepte festius) .El tiquet de la campanya donarà dret a un 50% de
descompte del valor del viatge. L’usuari podrà triar entre una entre una o altra atracció.

Contacontes a càrrec de Maria Bimbolles
22 des de 17: 30h a 18: 30h Pl. Capeller
29 des de 17: 30h a 18: 30h Pl. Mare de Déu de la Salut
3 gener 2017 de 17.30 a 18.30 c / Blanquerna-pl. París

 

Actuacions de Ball
Dies 17 i 30 de desembre i 4 gener 2017 de 17:30 a 19: 30h Ruta: Zona Geranis, Via Sindicat, Jaume II, Sant Miquel, Velázquez, Plaça Rosari, Born, Jaume III, plaça Marquès de Palmer.

 

Olla juvenil Ubicació: Eusebi Estada (zona pàrquing)
De dilluns a diumenge. El tiquet de la campanya donarà dret a un 50% de descompte del valor del viatge

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Afedeco, Campanyes, comerç i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *