Amparo Verdú, presidenta de l’Associació de Comerciants del carrer Aragó

Amparo Verdú - Presidenta de l'Associació de Comerciants del carrer Aragó

Amparo Verdú – Presidenta de l’Associació de Comerciants del carrer Aragó

Amparo Verdú és la presidenta de l’Associació de Comerciants del carrer Aragó i ella també té un petit comerç destinat a l’interiorisme i a la venda de mobles. Amb ella parlam de la situació actual del petit comerç.
-Quin és el seu comerç i que hi podem trobar?
-Casual Project i Banak són dues franquícies diferents en una mateixa tenda. Banak Importa, està més especialitzada en moble de tipus colonial i casual són mobles moderns que es fan a mida amb un servei més personalitzat.
-Què és el que marca la diferència?
-Es tracta de mobles totalment diferents del que trobam al mercat. A la tenda tenim productes específics, molt cuidats i sobretot a uns preus molt competitius. A més oferim servei d’assessorament i interiorisme i tocam tapisseria o cortines.
-Té un tipus de client concret?
-Aquí normalment ve un tipus de client de nivell adquisitiu mig i que cerca qualitat però com que tenim molt bons preus també venen altres perfils
-S’ha notat una recuperació econòmica?
-Jo no ho he conegut encara si aquesta s’ha produït. Es vera que hi comença a haver molt moviment sobretot per què hi ha molta gent que lloga apartaments i cases enguany i cerca mobiliari però això és tot. El que vull dir és que nosaltres som tan competitius en preu i serveis com les grans superfícies. No ens fan ombra.
-I com és lluita amb les grans superfícies?
-És que estan difícil. Molta gent es pensa que els petits som més cars. En el nostre cas veuen una tenda ben muntada, il·luminada i ordenada i es pensen que ha de ser més cara que uns grans magatzems on tot pareix desordenat. El que no saben és que en aquests grans magatzems moltes vegades el mateix producte és més car.
-Què li fa falta a la zona comercialment?
-Jo no tenc la fórmula secreta. El que se,  és que la gent està un tant desanimada i necessita il·lusió. El tema de la neteja és un problema important. No sé si és per què la gent és incívica i embruta molt o també per què no es fa net com toca. A més s’haurien de fer millores com reparar voravies.
-Per què recomanaria comprar al petit comerç?
-Per què t’ofereix un millor servei, un millor assessorament i una comunicació més afable i propera. Hem de lluitar pel petit comerç per què si desapareix, només ens quedaran les grans empreses i tot serà made in xina. Això farà més grosses les diferències entre la gent que no té doblers i la que en té molts.

Aquesta entrada ha esta publicada en Entrevista, Palma. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *