Catina i Biel de Mobles Soler de Muro

Catina i Biel Soler gerents de Mobles Soler

Catina i Biel Soler gerents de Mobles Soler

Catina i Biel Soler són germans i estan al front de la coneguda tenda Mobles Soler de Muro. Representen la segona generació després que el seu pare començàs amb el negoci. Els darrers mesos han participat a la campanya ‘Feim Pinya’ i han tengut la fortuna de què una de les seves clientes hagi guanyat el creuer per a dues persones amb el nostre col·laborador Pullmantur. Gràcies a això ells també han estat premiats i podran anar-se’n de creuer

-El vostre negoci és de la targeta Més Tres. Per què hi entrareu?

-Per potenciar més el petit comerç. És un extra per fugir de la dinàmica que imposen les grans superfícies.

-I amb la campanya ‘Feim Pinya’?

-Pel mateix motiu, per què són sistemes molt bons per fidelitzar als nostres clients i tenir detalls per agraïr-los aquesta fidelitat.

-Quin tipus de negoci teniu?

-Som una empresa familiar amb 50 anys ja d’activitat. Ens dedicam a mobiliari però també a tot el relacionat amb decoració incloent cortinatges. Aquesta és una de les nostres línies de feina i l’altra és la de l’hosteleria. Fa anys que ens hem especialitzat molt tant en tèxtil com en projectes integrals. Tant podem fer un projecte amb els nostres interioristes com executar un que ens duguin fet.

-Quines perspectives hi ha?

-Estam contents de com evoluciona l’economia i el nostre negoci. La nostra voluntat és seguir fent feina en la mateixa línia d’ara. Volem seguir cuidant molt els detalls i donant un bon servei als nostres clients. Ens agrada oferir un tracte proper i personalitzat i una bona relació qualitat preu.

-Com veis Muro comercialment?

-En aquests moments Muro és més un poble de serveis que de comerç. Ara bé, els comerços que tenim estan molt arrelats a la vida del poble i la gent els aprecia molt. Tenim molts clients fidels i també d’altres que vénen d’altres pobles de tota la comarca.

-Que es pot fer al poble per ajudar al petit comerç?

-Nosaltres intentam dinamitzar el negoci amb iniciatives. Fa poc que hem fet tres subhastes per les festes que ens varen funcionar molt bé i feren que molta més gent entràs a la tenda i ens conegués. Des de l’Ajuntament també es duen a terme iniciatives i la cosa es mou. Crec que potser s’ha d’intentar realitzar més esdeveniments per cridar l’atenció de la gent. El que si que funciona i molt bé són les xarxes socials. Això estira a molta de gent.

-Per què recomanaria comprar al petit comerç?

-En primer lloc per què la gent que s’aventura a posar un petit comerç normalment és gent del poble i sol reinvertir els seus beneficis al mateix municipi o a Mallorca. Aquests doblers no se’n van a fora com passa amb la majoria de grans superfícies.

Després ho aconsellaria sobretot pel tracte proper que es pot oferir al client que així pot trobar allò que realment necessita.

mobles soler 4 mobles soler 5 mobles soler 3

Mobles Soler es troba ubicat al carrer Santa Anna, 50 de Muro. Podreu trobar més informació fent clic a www.moblessoler.com

Aquesta entrada ha esta publicada en Digital, Entrevista. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *