Dos-cents comerços de Palma s’adhereixen a l’aplicació comercial i turística “Palma Shopping Guide”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Mallorca ha presentat aquest matí, juntament amb PIMECO, Afedeco, SA NOSTRA i la Direcció General de Comerç de les Illes Balears, la nova aplicació comercial i turística “Palma Shopping Guide”, una guia de compres per a terminals mòbils i tablets que inclou una selecció de dos-cents establiments, vint-i-cinc punts d’interès turístic i disset productes típics de les illes, amb la qual es pretén promocionar l’activitat en el comerç minorista de la capital balear.

Durant la roda de premsa oferta avui a Palma, el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, José Luis Roses, ha destacat que l’aplicatiu és una “plataforma potent i necessària per escometre de manera més optimista i competitiva el present i futur de la ciutat”, al mateix temps que ha agraït el recolçament dels comerciants per “reforçar la xarxa empresarial local com a focus de generació de recursos i ocupació”.

Per la seva banda, el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç i de PIMECO, Bernat Coll, ha ressaltat la importància “d’unir als comerços del carrer” amb la finalitat d’impulsar més accions, “sobretot davant la delicada situació actual”.

Els comerços interessats a adherir-se a aquesta iniciativa, han de posar-se en contacte amb Afedeco o PIMECO.

Tot seguit, el president d’Afedeco, Pau Bellinfante, ha assenyalat que aquest projecte simbolitza “un primer pas per continuar desenvolupant el centre comercial urbà de Palma” i que “se seguirà treballant” per a què nous establiments s’adhereixin a aquesta acció “en favor del comerç i el turisme illenc”.

“És necessari unir esforços perquè iniciatives com la presentada avui tinguin major repercussió i afavoreixin l’adaptació del comerç a les noves tecnologies” ha conclòs la directora general de Comerç i Empresa del Govern Balear, Lourdes Cardona.

La presentació ha explicat també amb la presència del director de Comerç de SA NOSTRA, Joan Alenyar, qui ha explicat la participació de l’entitat financera en la iniciativa.

El projecte s’emmarca al Programa de Dinamització de Centres Comercials Urbans, que ja s’està implantant a Palma i a Inca amb la col·laboració de les patronals.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *