Entrevista a Cati Bennassar de Mamy Poppins

dscf3845

Fa més de 4 anys que va obrir la tenda Mary Poppins a Palma, al carrer de Jesús. Fa poc temps ha aconseguit obrir un segon establiment, en aquest cas a la plaça del Rosari. Al front d’aquests negocis hi trobam a Cati Bennassar que ens explica com veu el comerç i el seu negoci.

-Quin tipus de tenda té i que hi pot trobar la gent que vos visita?
-A Mary Poppins es pot trobar qualsevol peça en roba infantil però no només ens quedam aquí sinó que tenim peces de dona, objectes de decoració i molt més.

moda-infantil-mamy-poppins-pimecovuelta-al-cole-mammy-poppins-pimeco
-Quin tipus de client teniu?
-Tenim una clientela molt diversa i també diferent a les dues tendes. A la del carrer de Jesús tenim molta gent dels pobles que per accessibilitat s’acosta a veurer-nos. D’altra banda a la tenda més cèntrica solem tenir bastants de turistes i estrangers.

-Quin balanç fa del recorregut del seu negoci?
-Obrirem les portes en el pitjor moment de la crisi i pensarem que si superàvem aquests anys de dificultat ens aniria bé segur. Els fets ho demostren. Començarem amb una tenda i jo al capdavant i ara en tenim dues i altres 4 persones contractades.

decoracion-mammy-poppins-pimeco
-Quin ha estat el secret del seu bon funcionament?
-Ha estat una conjunció de diferents factors. Per una part, com deia abans, la varietat de productes que tenim fa que siguem diferents a la resta. Per un altre costat he de reconèixer que fer un horari continuat de 10 del matí a les 20 hores ha estat un encert ja que tenim moltíssimes clientes que ens visiten a migdia. Finalment creim que el tracte que oferim al client és molt bo. Per exemple permetem que si un producte no convenç el puguin retornar i els hi tornam els doblers i no els feim un val com altres comerços. Això dona molta tranquil·litat a qui ve a comprar aquí.

-Com veu la situació actual?
-La veritat és que es veu més alegria al carrer i la gent té més optimisme i també consumeix més. Això si també és molt exigent. Es gastarà doblers però s’ho pensarà molt més abans de fer la despesa.

-I pel que fa al seu redol a Palma, que és el que li agradaria que milloràs?
-Ens agradaria tenir-ho més fàcil per què des de l’Ajuntament se’ns escoltàs. Tenim l’antic velòdrom que ens ocasiona problemes per abocament de fems i rates. Fins que no hem fet pressió no hem aconseguit un compromís per què s’arreglàs. Si hagués de demanar alguna cosa demanaria més neteja al carrer de Jesús i al centre més vigilància policial. Ens han fet pintades al comerç però com que es tracta d’un espai privat l’Ajuntament no se’n vol fer càrrec de netejar-ho. També hem demanat que s’instauri la zona blava al carrer Jesus però fins ara no se’ns ha escoltat. Necessitam la rotació de vehicles per donar més comoditat al client i atreure més compradors a aquesta zona.

Poden visitar Mamy Poppins al carrer  Jesús,17 Palma i Plaça del Rosari ,5 Palma (davora Correos del Passeig del Born).  Horari de dilluns a dissabte de 10:00h a 20:00h. Obert al migdía.  Consultin la seva pàgina de Facebook fent clic aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en Digital, Entrevista, Palma, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *