Govern, Cort i les patronals PIMECO i Afedeco impulsen un pla comercial per al centre de Palma

2014.09.04 009

diariodemallorca.es/efe La Conselleria d’Economia i Competividad, l’Ajuntament de Palma i la patronals PIMECO i Afedeco han acordat avui dijous les bases per elaborar una estratègia dirigida a impulsar el comerç i els negocis en el centre de la capital balear.

Aquest ha estat l’objectiu de la reunió que han mantingut el conseller Joaquín García, la directora general de Comerç i Empresa, Lourdes Cardona, la tinent de batle de Palma, Esperanza Crespí i els presidents d’Afedeco i PIMECO, Pau Bellinfante i Bernat Coll, respectivament.

Està previst que la primera zona d’actuació sigui la formada pels carrers Sant Miquel, Via Sindicat i Avingudes, inclosa la Plaça Major. A més a més de comerços, en el pla de dinamització també s’inclouran bars, cafeteries, restaurants i altres locals amb oferta d’oci.

Els presidents d’Afedeco i PIMECO estimen que prop de cinc-cents comerciants podran adherir-se al projecte que dissenyaran la Conselleria i l’Ajuntament, i l’esborrany del qual es presentarà a les properes setmanes. Posteriorment, serà presentat als comerciants per a què es puguin sumar totes les seves propostes de millora.

El projecte podrà incorporar nombroses iniciatives, com a campanyes vendes, descomptes i campanyes de fidelització com Més tres

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *