Juliá Pinturas. Tres generacions de innovació

juliá-pinturas-pimeco

L’emblemàtic comerç de Palma, Juliá Pinturas i Decoración, acumula 67 anys d’experiència aportats per les tres generacions de la família Juliá.

En els últims anys, la massiva instal·lació de grans superfícies comercials i franquícies especialitzades en el bricolatge, la ferreteria i la pintura ha suposat la fi de part del nostre comerç més tradicional. Afortunadament, hi ha empreses mallorquines que no només resisteixen la pressió de les multinacionals, sinó que creixen i competeixen en igualtat de condicions.

Aquest és el cas de Juliá Pinturas i Decoración, comerç que acumula 67 anys d’experiència aportats per les tres generacions de la família Juliá.

La dinastia comercial va començar l’any 1948 de la mà de Llorenç Juliá, qui va aprofitar la falta d’empreses especialitzades en pintura per obrir l’emblemàtica Casa Juliá en la Porta de Sant Antoni de Palma.

Un any després naixeria Tomeu Juliá, qui al costat de la seva germana Jerónima van continuar el projecte del seu pare. La segona generació va renovar el comerç familiar, instal·lant nous serveis i traslladant l’empresa a la seva actual ubicació en el Parc dels Estacions.

Els anys van passar i els fills de Tomeu, Llorenç i Toni Juliá, van assumir el repte d’actualitzar el negoci familiar als nous temps, aprofitant les noves tecnologies i renovant la imatge de l’empresa. L’aportació dels fills de Tomeu ha portat al fet que Juliá Pinturas estreni nou logo, nova pàgina Web i nova tenda-magatzem al polígon de Son Castelló.

I és precisament amb aquesta nova tenda amb la qual la família Juliá es presenta com a alternativa a les multinacionals. Amb més de 2.000 metres, 20.000 referències i aparcament propi, els Juliá ofereixen una fórmula única, combinant la varietat de productes d’una gran superfície amb el tracte personalitzat i la qualitat del nostre comerç mallorquí més tradicional.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Socis i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *