Més de 500 comerços participen a la campanya estival “Frescoreta Mediterrània”

Pimeco arranca aquesta iniciativa a 9 municipis de Mallorca on es repartiran més de 500 bosses de tela de llengos i 4.000 ventalls entre els clients del petit comerç

La campanya compta amb el suport del Consell, el Govern i els ajuntaments d’Andratx, Lloseta, Llucmajor, Muro, Sa Pobla, Santa Maria del Camí, Sencelles, Sineu i Son Servera

 

 

Més de 500 comerços de fins a 9 municipis de Mallorca s’han adherit a la nova campanya estiuenca de dinamització del comerç local que es durà a terme fins al 31 de juliol baix el nom de ‘Frescoreta Mediterrània’

Aquesta iniciativa de l’Associació Pimeco, presentada avui, compta amb el suport del Consell de Mallorca, la Conselleria de Comerç del Govern balear i els ajuntaments d’Andratx, Lloseta, Llucmajor, Muro, Sa Pobla, Santa Maria del Camí, Sencelles, Sineu i Son Servera.

A la presentació hi han estat presents el president de Pimeco, Bernat Coll, el conseller d’Economia, Cosme Bonet i  la directora insular de Turisme, Paula Ginard així com representants dels municipis adherits.

La campanya base el seu funcionament en un programa de punts, al qual estaran adherits tots els establiments comercials dels 9 municipis. A través d’aquest programa, els seus clients podran aconseguir una atractiva i genuïna bossa de roba de llengües i dos ventalls de fusta dissenyats per la coneguda empresa Melicotó.

En total es repartiran quasi 540 bosses de tela de llengos autèntica i fins a 4.000 ventalls. D’aquesta manera es vol agrair la fidelitat dels clients del petit comerç amb dos regals útils i atractius que, estan connectats amb culturalment amb l’Illa.

El president de Pimeco, Bernat Coll, ha explicat que la campanya funcionarà amb el repartiment per part dels comerciants als seus clients de segells després de cada venda que s’hauran de col•leccionar per aconseguir els dos regals. Cada comerciant tendrà llibertat per donar els segells que cregui oportú.

Aquests segells s’hauran d’aferrar al fulletó de la campanya, que una vegada complet, es bescanviarà pels regals a l’Ajuntament.

Coll ha comentat que amb aquesta campanya “volem crear una eina de fidelització cap al comerç tradicional que permeti fomentar la relació entre el comerciant i el client. Volem ressaltar la importància del comerç mediterrani que coneixem de tota la vida com a punt de trobada social”.

El conseller d’Economia, Cosme Bonet ha recalcat “la necessitat de conscienciar als nostres visitans i residents que consumeixin al petit comerç per que es un tret identitari de la nostra terra i aporta un valor afegit”.

Bonet també ha destacat la implicació del Consell per que en la campanya es dona compliment a dos dels objectius marcats com són el de potenciar l’economia local i més en concret un sector com el de l’artesania i el comerç de proximitat”.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campanyes, Feim Pinya i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *