Més de 1.000 petits comerços de sumen a la campanya ‘Palma, tot un centre de diversió’

nadal

Fidelitzar les compres al petit comerç aquest Nadal. Aquest és l’objectiu primordial que cerca la campanya de promoció nadalenca ‘Palma, tot un centre de diversió’ que impulsen les patronals Pimeco i Afedeco amb el suport de l’Ajuntament de Palma i el Govern Balear.

Els presidents de Pimeco i Afedeco, Bernat Coll i Rafel Ballester han presentat al Parc de Ses Estacions aquesta iniciativa a la qual s’uniran més de 1.000 petits establiments de Palma. Per això han estat acompanyats del batle de Palma, José Hila. Això suposa un augment de més de 200 comerços respecte de l’any passat. A més s’espera que més de 100.000 persones es puguin beneficiar de la campanya.

Coll i Ballester han assenyalat que hi ha bones expectatives de vendes per a aquesta campanya nadalenca. En aquest sentit confien que es compleixin les perspectives d’increment de vendes d’entre el 4 i el 5% que s’han fixat a nivell nacional.

També han animat a tots els petits comerços de Palma a sumar-se a la iniciativa per aconseguir tenir més pes i atreure més clients i poder fer front a les campanyes dels grans centres comercials.

La campanya, en aquesta ocasió, realitza un punt i a part i, tot i que manté el seu esperit, es renova en activitats i ubicacions. Així per exemple els comerços participants continuaran repartint entre els seus clients invitacions per a les atraccions i per al trenet de Nadal.

Ara bé, les diferents activitats deixen de situar-sol al centre de Palma i, per primera vegada arribassin als barris. Un bon exemple serà el trenet de Nadal que no només realitzarà l’habitual recorregut pel centre (Cort – Conqueridor – Passeig Born – Av. Jaume III – Passeig Mallorca – Via Portugal – Via Roma – Rambles – Unió – Passeig Born – Pl. Reina – Cort). També hi haurà un segon tren per l’Eixample (Pl. Abu Yahya – 31 de desembre – Av. Comte Sallent – Gral. Riera – Joan Massanet i Moragues – Francesc Fiol I Joan – Francesc Suau – Pl. Abu Yahya).

S’espera que el petit comerç reparteixi més de 175.000 invitacions entre les atraccions i el trenet de Nadal. A més s’arribarà físicament a més de 30 places i espais públics.

Una altra de les novetats serà la participació de Maria Bimbolles que protagonitzarà 3 contacontes en tres localitzacions diferents de la ciutat. A més, i després de provar amb èxit la iniciativa en el Black Friday es dinamitzaran les zones comercials amb “Flash Mob” de ball a tot el centre durant quatre horabaixes.

També com a novetat es durà a terme el primer concurs d’aparadors nadalencs en col·laboració amb Coca Cola i s’incentivarà la participació en xarxes socials amb un premip de 150 euros en compres per a tots els que votin al seu comerç favorit.

gel

Pel que fa a les atraccions estaran repartides per diferents llocs del centre de la ciutat si bé al Parc de Ses Estacions serà el centre neuràlgic d’aquestes activitats amb la Pista de Gel.

La campanya continuarà apostant per la solidaritat amb la tradicional recollida d’aliments tots els dimecres horabaixa  amb punts a Pl. Olivar, pl. Sta. Pagesa, pl. Madrid, pl. Miquel Dols, Parc Estacions i Pl.Capellers. Per cada Kg. De menjar no perible que s’aporti, es lliurarà un tiquet per atraccions infantils.

També es dóna continuïtat a la idea de facilitar l’aparcament als clients del petit comerç. Així, els establiments repartiran tiquets d’aparcament gratuït durant 30 minuts vàlids a: Antoni Maura – Parc de la Mar, Via Roma i Comte d’Empúries i de 2 hores: Santa Pagesa, c. Manacor, c. Marquès de la Sénia i Parc de la Riera. A més amb el tiquet d’aparcament es disposarà de bus gratuït fins al centre des dels aparcaments del carrer Manacor i Parc de la Riera.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Afedeco, Bernat Coll, Campanyes, comerç, notas de prensa, Pimeco i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *