Pimeco i Emaya col·laboraran en la millora de la neteja en zones comercials de Palma

pimeco- emaya

L’associació recollirà les queixes dels comerciants i les traslladarà al nou servei d’actuació ciutadana que es gestiona a través de twitter

L’associació Pimeco col·laborarà activament amb l’empresa pública Emaya per aconseguir una millora en la neteja i manteniment de les zones comercials de Palma.

Així s’ha acordat en la reunió que han mantingut el president de Pimeco, Bernat Coll, acompanyat per representants de les associacions Els Geranis, Nou Centre i Via Sindicat, amb la presidenta i la gerent de Emaya, Neus Truyol i Inma Mayol.

En aquesta reunió, realitzada a petició de Pimeco, s’han tractat els problemes de falta de neteja que pateixen algunes zones de Palma i que afecten a la imatge del petit comerç.

La regidora Neus Truyol ha informat de l’engegada d’un nou Servei d’intervenció ciutadana que funciona a través del compte de Twitter de Emaya (@emaya_palma). Enviant una foto o un tuit de la zona a netejar s’actuarà de forma ràpida i eficient. Aquest servei ho poden usar tant empreses com a particulars.

Des de Pimeco es col·laborarà mitjançant  dues vies. D’una banda es donarà difusió d’aquest servei amb mitjans propis i per una altra es canalitzaran les queixes i peticions que  facin  els associats que no disposin de compte de Twitter i es traslladaran a Emaya.

El president de Pimeco, Bernat Coll, a la sortida de la reunió ha fet un balanç positiu de la mateixa destacant “el compromís assumit per Emaya per millorar de forma important la neteja sobretot en actuacions urgents”.

Coll, ha indicat que, malgrat que Emaya al·lega que té recursos materials i humans limitats ha exposat la seva voluntat de fer millores importants.

El president Coll espera que aquesta via de col·laboració serveixi per millorar la imatge general de Palma per que és molt necessària en aquests moments.

En la reunió Emaya també ha exposat als representants comercials les linies generals d’actuació en els propers dos anys per millorar la gestió de la neteja i de la recollida de residus.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en notas de prensa, Palma, Pimeco. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *