Pimeco i Naturelek signen un conveni de suport al petit comerç

Pimeco i Naturelek treballen junts en favor del petit comerç. El president de Pimeco, Bernat Coll i el responsable del departament comercial de Naturelek, Ángel Fernandez, han signat un conveni de col·laboració que regularà la relació entre ambdues entitats.

Gràcies a aquest acord els socis de Pimeco poden gaudir de asesoria gratuïta en relació a l’estalvi energètic i la contractació de tarifes elèctriques. A més, la gestió del trasllat de compañia elèctrica, si fos necessari, també és gratuïta.

D’altra banda, gràcies a aquest conveni els comerciants adherits a Pimeco també podran accedir a un descompte del 25% en projectes sobre estalvi en il·luminació amb tecnologia LED, així com a un assessorament gratuït en aquest camp.

El president de Pimeco, Bernat Coll, ha expressat la seva satisfacció per la confiança que ha dipositat en nosaltres l’empresa Naturelek. Coll ha indicat que seguim treballant per aconseguir sinergies amb altres empreses que suposin un benefici directe per als nostres associats.

En aquest sentit Coll confia a incrementar els convenis empresarials destinats precisament a ajudar al petit comerç. En aquests moments Pimeco compta amb una quinzena de convenis d’aquest tipus.

Aquesta entrada ha esta publicada en convenis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *