Pimeco reclama un pla urgent de millora de la neteja a Palma

limpieza palma

L’associació demana una reunió amb Emaya per aconseguir millorar la imatge de Palma especialment en determinades zones comercials

Palma necessita un pla urgent de millora del sistema de neteja diària. Així ho considera l’associació Pimeco després de constatar com, en els últims mesos, lluny de millorar, ha empitjorat el manteniment i la imatge general de la ciutat.

Falta de neteja en molts carrers, deficient recollida d’escombraries, falta de manteniment de contenidors de recollida selectiva són els problemes amb els quals es troben els veïns de Palma i també els comerciants.

A això se li ha d’afegir els problemes generats pel deficient funcionament del sistema de recollida d’andròmines que provoca també abocats de mobles i estris al carrer de forma diària.

Per als comerciants aquesta situació és, si cap, més greu ja que perjudica a la imatge dels seus establiments i per tant repercuteix en les vendes. De fet des de diferents associacions de barri adherides a Pimeco s’ha expressat aquest malestar.

Pimeco considera que bona part d’aquesta problemàtica ve motivada per l’incivisme ciutadà però que la major part de la responsabilitat correspon a Emaya. A més, Pimeco ha constatat com la falta de manteniment en neteja és encara més greu a les zones de Palma més enllà de les avingudes.

Per al president de Pimeco, Bernat Coll, “aquesta situació és especialment delicada quan ens trobem en plena temporada turística i la imatge que s’ofereix de Palma no és precisament la que tots voldríem”.

Coll ha assenyalat que s’ha sol·licitat una reunió amb la presidenta de Emaya, Neus Truyol, a qui se li demanarà un increment en la dotació de personal de neteja i una millora en el sistema de recollida d’andròmines.

En el cas de l’incivisme ciutadà Pimeco també reclamarà al Ajuntament algun sistema de vigilància intensiva en els punts més conflictius per dissuadir als quals no compleixen amb la normativa.

Aquesta entrada ha esta publicada en notas de prensa, Palma. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *