Programa de festes Sant Sebastià 2018

Som singulars, propers, diferents. Atorgam als nostres clients un tracte humà i exclusiu i miram per ells. Donam vida als nostres carrers, a les nostres barriades i pobles. Som els teus petits comerciants i volem continuar essent-ho. Amb aquest esperit fa anys que feim feina des de Pimeco sempre amb la voluntat d’aconseguir que la veu dels botiguers de ca nostra se senti i es tingui en compte.

Aquest objectiu només se pot aconseguir amb una paraula que es diu unitat. Si els milers de comerciants que hi ha a Palma anem junts de la mà podrem arribar molt enfora a l’hora de defensar els nostres drets, d’aconseguir major protagonisme i també a l’hora de promocionar-nos enfront dels grans operadors.

Ja hem donat una passa endavant molt important amb l’aliança renovada amb Pimem; un acord que tanca velles ferides i que ens obre a tots moltes portes però per damunt de tot ens fa més forts.

Ben aviat des de Pimeco encetarem una nova etapa, amb noves cares al davant de l’entitat, amb nous aires però amb la il.lusió de sempre per defensar el petit comerç. Després d’una dècada lluitant deixaré el meu testimoni però mantindré el meu compromís amb els nostres comerciants fent feina des del meu racó.

Aquesta il.lusió i aquestes ganes de lluitar és el que necessitam mantenir ben viu per què haurem d’afrontar temps decisius per determinar quin serà el futur del nostre comerç. Ha començat a caminar el Pla Sectorial d’Equipaments Comercials; una eina definitiva per dir quina Mallorca volem des del punt de vista territorial i comercial. Tots els que estimam la nostra terra hem de ser capaços de trobar un equilibri entre grans i petits, un equilibri que garanteixi que no consumirem inútilment més territori i més recursos. No serà tasca fàcil però no defallirem. I és que sense petit comerç els nostres carrers no tindrien vida i sense petit comerç la nostra economia tampoc seria la mateixa. Tots hi perdríem. Ara encara som a temps a guanyar-hi. T’hi apuntes?

Amb aquests reptes per endavant, com a president de Pimeco, he de recordar-vos a tots que a Palma, la nostra capital teniu milers de petits comerços fantàstics on gaudireu d’una experiència de primera. Vos convido, amb les festes de Sant Sebastià, a sortir al carrer, a participar en les diferents activitats i també a fer ciutat i fer comerç.

Aquesta entrada ha esta publicada en Bernat Coll, Campanyes, Digital, Editorial, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *