Creu Roja

Avalats pels nostres trenta anys de defensa dels interessos dels nostres associats, des de PIMECO ens hem marcat el compromís d’impulsar al costat de Creu Roja la sensibilització del món del petit i mitjà comerç cap a la necessitat d’incloure dins de la seva dinàmica empresarial una línia de projectes socials amb els quals es desenvolupi el potencial humanitari dels nostres comerciants.

Volem per tant oferir-li projectes i propostes innovadors que donin resposta als nous reptes econòmics i socials que se’ns plantegen en aquests temps d’incertesa econòmica. Confiem que, de comptar amb la seva inestimable col·laboració, puguem convertir el nostre comerç en, no ja només sinònim d’excel·lència, sinó en tota una plataforma d’activitat mitjançant la qual Creu Rotja disposarà de nous col·laboradors amb els que fer aquest món més digne pels mes desfavorits.

Des del petit comerç hem de ser conscients de la posició privilegiada que tenim en aquesta societat canviant. El nostre regular tracte amb la població, la nostra activitat lligada íntimament als carrers i pobles de Mallorca i la nostra llarga història ens donen l’oportunitat i la responsabilitat per realitzar un canvi en positiu i perdurable en la nostra societat.
És per tot això que desitgem fer-li també partícip del projecte ‘Sembrant Guardioles’, la primera campanya de col·laboració entre la patronal i la institució humanitària i mitjançant la qual es repartiran sense cost algun per als comerços de l’illa unes guardioles amb les quals es recaptarà capital per a la Banya d’Àfrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *