Una ‘pinya’ de gràcies

Bernat Coll - President Pimeco

Bernat Coll – President Pimeco

Fa una mica més de dos mesos, des que Pimeco va llançar al carrer la campanya més ambiciosa de promoció del petit establiment local ideada a Mallorca.

Sota el lema ‘una pinya de regals’ vam engegar un moviment de suport al comerç local i de proximitat que ha calat en la nostra societat. Els nombres així ho reflecteixen però per sobre de tot, el sentiment de la gent del carrer.

Aquella campanya s’ha transformat en un ‘Feim pinya’ que va començar com un hahstag a les xarxes i s’ha convertit en una espècie de crit de guerra, en la reivindicació que els petits existim, que estem allí donant vida als barris, als pobles i a les ciutats.

‘Fer pinya’ significa unir-se, per ser més forts, i fer un front comú davant els grans operadors comercials. Ara que hem arribat per fi de la campanya fem balanç del que hem aconseguit tots junts.

Més d’1.000 establiments adherits, mes de 40 empreses col·laborant, amb milers de premis directes per als nostres clients i sobretot protagonisme per als comerciants, que són nostra principal motivació.

Posar en valor el proper, el local, l’atenció personalitzada, la qualitat del producte ha estat l’objectiu i la voluntat d’una campanya que ens ha fet veure que el nostre petit comerç i empresari està més viu que mai i té ganes de lluitar. Per això volem mantenir viu aquest sentiment.
pinyaregal1
‘Feim pinya’ serà la nostra força motriu; és un camí per recórrer. Una tendència de futur. I per això ja estem treballant en nous projectes, en noves idees sempre sota l’empara d’aquest esperit, en defensa del nostre, el local, singular, diferent i d’aquí.

Esperem, desitgem i creiem que aquest pot ser l’inici d’una preciosa i emocionant aventura. Avui toca donar les gràcies a tots els que han fet possible el que hem aconseguit fins ara. Demà continuem amb ganes aquest camí en el qual us esperem a tots.

Aquesta entrada ha esta publicada en Bernat Coll, Digital, Editorial, Feim Pinya, Pimeco. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *